Premium print

Modern och exklusiv femfärgs produktion med massor av möjligheter
med bl.a annat utökad färgrymd, förhöjd tryck, lack m.m.

Premium Print

Vårt Premium print är marknadens absolut bästa och tekniskt mest utvecklade digitaltryck. Den ger inte bara enastående tryckresultat utan också möjligheten att tillämpa en rad olika specialeffekter. Allt i en och samma trycksekund vilket ger ett resultat som både är bättre, mer tidseffektivt och lönsamt.
Fördelarna är många med ABAs pärla, en snabb tryckprocess och prisvärd för dess fantastiska kvalité.
De digitala specialeffekterna som finns att tillgå är bland annat:
  • UV högblankt lack på hela ytor
  • Partiellt semiblankt lack
  • Förhöjt tryck, vilket ger en känsla av att bilden eller texten ”lyfts ut”
  • En femte färg. Har du en PMS som inte görs rättvisa i en vanlig fyrfärgspress så genom vårt femte färgverk ge ett resultat som kommer närmare PMS:en. Ett resultat som man annars bara når med Offsettryckning.

 Vi erbjuder även personifierat tryck Läs mer här

Personifierat tryck

Detta kallas också för variabeldata eller variabeltryck.

Genom att personifiera trycksaker så gör du varje exemplar helt unikt. Det kan handla om att bilden byts ut, namn, adress eller den information Du önskar. Allt för att mottagaren ska känna att informationen riktas till just denne.

Själva tryckprocessen är det som är unikt då variabeln (det unika) trycks i samma sekund som övrigt tryck vilket skapar en kostnadseffektiv plattform.

Fördelarna med denna typ av tryck är många. Förutom att mottagaren känner att informationen riktas till denne, vilket i sin tur ökar svarsfrekvensen, så behöver du inte extrakostnad med tryck på kuvert då du kan trycka direkt på exempelvis kortet. Du kan också trycka portologga direkt på tryckssaken. Självklart finns det stora valmöjligheter vad det gäller typsnitt, grad, färg och textens placering.

Vi erbjuder oss självklart att hantera hela processen från tryck till utskick, vi sköter hela postgången om så önskas. På så sätt får du alla kostnader på en och samma faktura. Snabbt och enkelt.

För information om hur vi önskar att du sparar excelfilen för ett adresstryck, läs gärna vår guide om Personifierat tryck eller kontakta någon utav våra projektledare för mer allmän information.

Close
Relaterade produkter
  • Visitkort
  • Broschyr
  • Folder
  • Vykort
  • Affisch

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig idag!

Kontakta oss för en offertförfrågan redan idag!